Horytnica

Zespół, który gra utwory o treściach patriotycznych i narodowościowych, powstał w 2007 roku. W tym samym roku grupa rozpoczęła realizację debiutanckiego albumu pt. „Horytnica” wydanego w roku 2008 przez wytwórnię muzyczną Olifant Records. Kolejne dwa albumy zyskały dużą popularność („Głos Patriotów” oraz „Historie walk o wolność”) i przyniosły zespołowi rozgłos w całej Polsce.

Dyskografia:

Horytnica (2008)

Głos Patriotów (2011)

Historie walk o wolność (2012)

In Memoriam vol. 1 (2013) – składanka zawierająca utwory z poprzednich płyt i jeden utwór bonusowy

Pod znakiem miecza (2015)

Got Something To Say:

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*
*