! Nie usuwamy stron ani wpisów!

W przypadku utworzenia wpisu/strony, z którego chcemy zrezygnować (pomyłka/podwójny wpis/inna przyczyna) nie usuwamy powstałego materiału!

Wystarczy wyczyścić treść i inne dane, wpisując w tytule „! PUSTE”. Dzięki wykrzyknikowi materiał wyląduje na górze i będzie do wykorzystania na nowy wpis/stronę w przyszłości. Aby  uzyskać ten efekt, po wykrzykniku należy użyć spacji.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *